Asfaltti petti 181-kiloisen jättiläisnaisen alla – liikalihavuus pelasti hengen?

Ohhoh! · Neea Jokinen

Ylipainoisilla ihmisillä on yleensä terveysongelmia ja monet pitävät liikalihavuutta huonona asiana. Joskus vartalossa hyllyvät rasvakerrokset voivat kuitenkin jopa toimia hengenpelastajina. Nyt erään amerikkalaisen naisen erikoinen onnettomuus on noussut otsikoihin.

New Yorkin Queensissä asuva 32-vuotias Ulanda Williams painaa yli 181 kiloa. Jättiläisnainen käveli viime viikolla Manhattanin kadulla, kun hän siirtyi jalkakäytävällä erään ravintolan katoksen alle sateensuojaan. Yhtäkkiä asfaltti petti ylipainoisen naisen alta ja hän putosi yli kaksi metriä tyhjään kellarikerrokseen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Ohikulkijat näkivät tilanteen ja soittivat hätänumeroon. Ulanda Williamsin pelastamiseen tarvittiin muun muassa useita palomiehiä ja nosturi. Lihava nainen loukkasi rytäkässä kätensä, joka murtui kahdesta kohtaa. Sairaalasta päästyään Williams kertoi medialle olevansa onnellinen liikakiloistaan, jotka pelastivat hänet ikään kuin pehmentämällä pudotusta.

– Luojan kiitos olen lihava. Lääkärit sanoivat, että lihavuuteni pelasti minut, Ulanda Williams kertoi New York Post -lehdelle.