Hullut suomalaiset tempaisivat jälleen: Lumiuinnin mestaruuskilpailut – katso video

Lifestyle Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset tunnetaan maailmalla useista toinen toistaan sekopäisemmistä kilpailuista, joista Eukonkannon MM-kilpailut, Ilmakitaran MM-kilpailut ja sittemmin jo kuopatut Saunomisen MM-kilpailut lienevät tunnetuimpia. Nyt joukkoon on mahdollisesti tullut uusi tulokas.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkossa nimittäin hauskuttaa parhaillaan Muoniossa kuvattu suomalainen YouTube-video, jossa nähdään millaista oli Lumiuinnin mestaruuskilpailuissa. Videolla joukko miehiä suuntaa pilkkopimeässä lumihankeen ja yrittää uida ”radan” päästä päähän mahdollisimman nopeasti. Ei tarvitse olla kovinkaan hyvä ennustaja, että voi todetan videon päätyvän hyvin nopeasti kansainvälisiin medioihin.