Samaan aikaan Venäjällä… Uskomaton kommelluskooste ei herkimmille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa on julkaistu viime vuosina lukuisia Venäjällä ikuistettuja videoita muun muassa erikoisista tieliikenteessä sattuneista onnettomuuksista. Jotkut venäläiset eivät esimerkiksi välitä juurikaan liikennekylteistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa naurattaa nettivideo nimeltä ”Me Rakastamme Venäjää”. Videokoosteessa nähdään hulvattomia naapurimaassamme ikuistettuja mokia ja hauskoja tilanteita. Nettivideolla nähdään muun muassa, kuinka hevonen ja koira juoksevat rinnakkain jalkakäytävällä ihmisten seassa.

Videolla nähdään myös mies, joka tekee lumitöitä ruohotrimmerillä. Eräs autokuski aiheuttaa naurua tieliikenteessä, kun hän ajaa autolla konepelti pystyssä. Eräs silmälasipäinen mies puolestaan tekee itselleen jalkahoidon hiomalaitteella.