Rihanna seksikkäissä kansikuvissa – paljasta pintaa riittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rihanna julkaisee Twitter-blogissaan usein kuvia itsestään ja yksityiselämästään kulissien takana. Samalla hän on vahvistanut kuvillaan, että seurustelee jälleen entisen poikaystävänsä Chris Brownin kanssa.

Viime viikolla huumekuvillaan faninsa suututtanut 24-vuotias Rihanna poseeraa nyt Complex-lehden kansikuvissa, joita on tehty peräti seitsemän erilaista poptähden 7-teeman mukaisesti. Ohessa nähdään maistiaisia kuvista, joissa Rihanna esittelee myös hieman paljasta pintaa. Lisää näyttäviä kuvia löytyy Complex-lehden verkkosivuilta.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Heidät bongattiin äskettäin katsomassa koripallo-ottelua hempeissä tunnelmissa.