Eva Longoria upeassa iltapuvussa punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria on ollut viime aikoina otsikoissa suhdekuvioidensa merkeissä. Puumanainen löysi äskettäin kainaloonsa jalkapallotähti Mark Sanchezin, mutta sittemmin pari jo erosi.

Nyt 37-vuotias neitokainen on poseerannut Golden Globe -gaalajuhlan ja In Style -leden jatkobileiden punaisilla matoilla erittäin näyttävässä mustassa iltapuvussa, jonka kaula-aukko oli poikkeuksellisen paljastava. Se ei kuitenkaan paljastanut liikaa ennen kuin Eva meni epähuomiossa hieman kyykistelemään jatkoilla. Alla olevissa kuvissa nännivilautusta ei näy, mutta The Sun -lehden sivuilta kyseinen paljastuskuva löytyy.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.