Eva & Manu perui tämäniltaisen keikkansa: ”Harmittaa ihan hirveesti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tämän vuoden kovimpiin nouseviin nimiin lukeutuu ehdottomasti suomalaisranskalainen duo Eva & Manu, joka on kiertänyt kotimaata debyyttialbuminsa tiimoilta. Tänään yhtye ilmoitti fanien harmiksi peruvansa Tampereen keikkansa, joka oli määrä pitää illalla Klubilla.

Stara tiedustelikin asiaa yhtyeen solistilta Eva Louhivuorelta, ja neito paljasti keikan peruuntuneen äkillisen sairastumisen vuoksi.

– Mulla on nyt jonkinlainen influenssa tässä päällä. Ääni lähti kokonaan ja on kova kuume. Pitää olla vaan peiton alla ja juoda teetä, kertoi laulajatar Staralle.

– Harmittaa ihan hirveesti. Kyllä sitä tavallaan voisi yrittää pakottaa itsensä ja tsempata, mutta ei se ole kiva yleisöllekään, että on siellä puolikuntoisena laulamassa, kommentoi tähti.

– Me lähetetään kaikille ihan hirveesti rakkautta Manun kanssa. Tampere on yksi meidän lempikaupungeista, ja oltaisiin haluttu tulla sinne. Säädetään ihan varmasti uusi päivä keväälle, lupasi flunssainen neito.

Eva & Manu on ranskalaissuomalainen folk pop -kaksikko, johon kuuluvat Eva Louhivuori ja Emmanuel ”Manu” Laudic. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa viime vuoden elokuussa, minkä jälkeen he ovatkin kiertäneet Suomen keikkalavoja tiiviiseen tahtiin. Bändi tunnetaan myös Travel In Music -videoblogistaan.