BB-hottis Georgia Salpan bikinivartalo vertaansa vailla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa esiintyi äskettäin Clement Marfo and The Frontline -yhtyeen Last Night -kappaleen musiikkivideolla. Hip hop -kokoonpanon videolla neito nähtiin muun muassa juhlimassa ronskeissa bileissä.

Muodokas julkkistähti tunnetaan seksikkäistä poseerauksistaan, joita on nähty esimerkiksi viihdelehtien sivuilla. Nyt Georgia julkaisi Twitter-blogissaan otoksia, joissa hän esitteli bikineihin verhottua vartaloaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

27-vuotias kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar on ollut mukana useissa realityohjelmissa, eli on niin sanottu julkkistyrkky. Television lisäksi Georgia Salpa on poseerannut useiden miestenlehtien sivuilla.