Jouni Hynynen Vain elämää -suosiosta: ”Perkeleellinen määrä pa**aa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen lataa parhaillaan verkossa täyslaidallisen kohti suosittuja Vain elämää -tähtiä ja sarjan menestystä. Hän sivaltaa ohjelmaformaattia ja sen oheistuotteita Suur-Tampere -lehdessä Vain helvettiä -otsikolla julkaistussa kolumnissaan.

– Vain elämää -ohjelmasta tehdyt kaksi levyä ovat myyneet yhteensä 245 000 kappaletta! Se on perkeleellinen määrä paskaa. Ajatelkaa kuinka moni suomalainen koti on näiden levyjen takia saastunut, Jouni Hynynen kirjoittaa Suurtampere.fi -verkkosivustolla.

Kirjoituksessaan Hynynen myöntää olevansa kateellinen, sillä hänkin haluaisi myydä vastaavia määriä levyjä. Miehen mukaan tuollaisiin levymyynteihin päästäkseen hänen pitäisi kuitenkin osata ”lässyttää paskaa, avautua ja itkeä julkisesti”. Lue koko kirjoitus tästä.

– Aikuiset ihmiset, nämä niin sanotut tähdet, istuvat pöydän ääressä kitaten punaviiniä ja syöden sisäfilepihviä, välillä avaudutaan ja kerrotaan lapsuuden ja aikuisuuden traumoista, käydään laulamassa kolmen euron taustojen päälle joku kusinen kappale ja sitten halaillaan ja tirautellaan porukalla pienet itkut, Hynynen jatkaa.

Kotiteollisuus-yhtyeestä tutun Jouni Hynynen on tullut musiikkiuransa lisäksi tunnetuksi myös kirjailijana, sillä viime kesänä julkaistiin hänen kesäpokkarinsa Karjalainen ruletti. Nyt hän avautuu verkossa supersuositun Vain elämää -televisiosarjan suosiosta. Hynynen on Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo ja kirjailija. Like on aiemmin julkaissut häneltä kolumnikokoelman Rakkaudella, Hynynen, runokokoelman Mies katoaa ja keikkapäiväkirjapokkarin Kesämies. Mikko Karmilan kanssa hän on tehnyt myös levytyssessioraportin Ukonhauta – Kenelle banjot soivat.