Maailman seksikkäin leffakohtaus selvisi – Katie Holmes rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Katie Holmes on jälleen lähtenyt käynnistelemään omaa uraansa erottuaan taannoin supertähti Tom Cruisesta. 34-vuotias perheenäiti tähdittää parhaillaan New Yorkissa Broadwaylla nähtävää Dead Accounts -näytelmää.

Nyt Katie Holmes on saanut jälleen yhden uuden meriitin, kun hänen tähdittämänsä kohtaus on valittu elokuvahistorian seksikkäimmäksi GQ-lehden äänestyksessä. Vuonna 2000 ensi-iltansa saaneen Sam Raimin ohjaaman The Gift -elokuvan kohutussa kohtauksessa 22-vuotias Katie Holmes nähtiin ensimmäistä kertaa valkokankaalla rinnat paljaana. Seksikohtauksessa vastanäyttelijänä oli Greg Kinnear.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.