Mies sai potkut – voitti miljoonan lotossa

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huonossa rahatilanteessa olevat yritykset pitävät aika ajoin yt-neuvotteluita, joiden myötä jopa tuhannet työntekijät voivat saada potkut työpaikaltaan. Työttömyyttä on paljon esimerkiksi Yhdysvalloissa. Nyt eräällä amerikkalaisella työttömällä perheenisällä on käynyt uskomaton tuuri.

Oregonissa asuva Riley Gunn menetti työpaikkansa kahdeksan kuukautta sitten. Rahapulasta kärsivä 34-vuotias perheenisä muutti vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa yksiöön, koska heillä ei ollut varaa maksaa talouskuluja. Perheen elämä muuttui kuitenkin kertaheitolla, kun Riley Gunn päätti ostaa eräänä päivänä kioskilta 16 dollarin, eli noin 12 euron, arvoisen lottokupongin.

Loton tarkistettuaan mies ei ollut uskoa silmiään. Mies voitti nimittäin miljoonan dollarin, eli noin 780.000 euron, päävoiton. Hän herätti nopeasti Misti-vaimonsa, joka varmisti asian todeksi. Perheenäidin mukaan lottovoitto ajoi hänet shokkitilaan. Hän ei huutanut, itkenyt tai nauranut. Misti Gunn vain istui tuolilla ja tuijotti tyhjyyteen. Perhe lunasti lottovoittonsa samana päivänä Oregonin peliyhtiöltä.

– Lottovoitto tulee muuttamaan elämämme. Köyhänä eläminen on todella vaikeaa, Misti Gunn kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Perhe etsii parhaillaan uutta asuntoa, ja Riley Gunn on jo tehnyt tarjouksen eräästä Kalifornian Reddingissä sijaitsevasta talosta. Lisäksi he aikovat hankkia uuden auton. Perheenisä aikoo käyttää rahoja myös uusien bisnesideoidensa toteuttamiseen. Gunn paljasti äskettäin, että lottovoiton myötä lukuisat ”vanhat ystävät” ovat ottaneet häneen yhteyttä vain rahojen takia.