Smurffit pidätettiin pahoinpitelystä – valvontakamerakuvat nettiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset peittävät yleensä kasvonsa esimerkiksi naamioilla ryöstöretkien ajaksi, jotta heidän henkilöllisyyttään ei tunnistettaisi valvontakameroiden videoista. Joidenkin rikollisten tiedetään pukeutuneen muun muassa supersankarihahmoiksi rötöstelyn ajaksi.

Nyt poliisit ovat saaneet viimein kiinni erään etsintäkuulutetun smurffijengin Australiassa. Viime vuonna Pascoe Valessa sijaitsevan kaupan edessä tapahtui 37-vuotiaan miehen pahoinpitely. Mies osti kaupasta savukkeita yöllä yhden aikaan ja käveli sen jälkeen parkkipaikalle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suursmurffiksi pukeutunut nuorukainen lähestyi miestä ja käski tätä antamaan hänelle tupakkaa. Lisäksi smurffimies vaati miestä sytyttämään savukkeen. Kaupassa käynyt mies ei kuitenkaan suostunut erikoisen smurffimiehen vaatimukseen.

Sinisellä vartalonsa maalanneen nuorukaisen taakse ilmestyi pian kolme muutakin smurffiasuista miestä. Smurffijengin uskotaan pahoinpidelleen miehen kaupan parkkipaikalla. Rikolliset ikuistettiin kaupan valvontakameran videolle. VicPoliceNews-sivuston mukaan viranomaiset nappasivat smurffijengin kuukausi tapahtuneen jälkeen.