Shokkiväite: Tom Cruise etsi vaimoa koe-esiintymisellä – supertähtiä mukana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintatähti Tom Cruise päätyi äskettäin otsikoihin, kun uusimmassa paljastuskirjassa hänen kerrottiin suunnitelleen uraa Yhdysvaltojen presidenttinä. Nyt hänen väitetää etsineen vaimoa hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla.

Going Clear: Scientology, Hollywood, and the Prison of Belief -teoksessa kirjoittaja Lawrence Wright nimittäin väittää, että Cruise järjesti näyttelijättärien koe-esiintymisiä valitakseen heidän joukostaan tulevan vaimonsa. Cruise mieltyi haastattelujen perusteella Katie Holmesiin, ja loppu onkin historiaa.

Kirjan mukaan monet muutkin tähtikaunottaret kävivät koe-esiintymässä miehelle. Heille väitettiin, että Cruisen tiimi etsi näyttelijättäriä Mission: Imbossible -elokuvasarjan jatko-osaa varten, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Muun muassa Scarlett Johansson, Jessica Alba, Lindsay Lohan ja Kate Bosworth osallistuvat tilaisuuteen, jonka perusteella oli pohjimmiltaan tarkoitus löytää uusi siippa espanjalaiskaunotar Penelope Cruzista eronneelle Tompalle.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.