Rita Ora makoili rannalla Snoop Doggin seurassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rita Ora joutui äskettäin julkisuuspyöritykseen erottuaan realitytähti Rob Kardashianista. Sittemmin 22-vuotiaan neidon väitettiin harrastaneen seksiä mentorinsa Jay-Z:n kanssa, mutta väitteen kiistettiin nopeasti.

Rita Oran kerrottiin äskettäin deittailevan soul-tähti Diana Rossin pojan, näyttelijä Evan Rossin kanssa. Nyt poppari on kuitenkin julkaissut Twitter-blogissaan lomakuvia Thaimaasta, jossa hän makoilee eräässä kuvassa yllättävässä seurassa. Rita nimittäin makaa hiekkarannalla bikineissä, ja hänen kanssaan rannalla on hiphop-artisti Snoop Dogg.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori.