Shakira julkaisin intiimin raskauskuvansa verkossa: ”Syntyy koska tahansa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kolumbialainen laulajatar Shakira kiinnitettiin äskettäin The Voice -kykyjenetsintäkilpailun tuomariksi neljännelle tuotantokaudelle poppari Christina Aguileran tilalle. Neitokaisella ei ole valittamista, sillä iloisten työuutisten lisäksi hän odottaa esikoislastaan.

Nyt 35-vuotias Shakira on julkaissut faniensa iloksi uuden intiimin kuvan vauvamahastaan. Kaunotar poseeraa Twitterissä julkaisemassaan kuvassa poikaystävänsä ja lapsensa isän Gerard Piquen kanssa. Mies pelaa jalkapalloa FC Barcelona -joukkueessa. Heidän suhteensa väitettiin taannoin joutuneen kriisiin Piquen uskottomuuden vuoksi. Pariskunnalla on ikäeroa kymmenen vuotta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Shakira alkoi seurustella Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa vuonna 2000. Heidän suhteensa päättyi viime vuonna 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Shakiran mukaan eropäätös tapahtui sovussa. Nykyisen kultansa laulajatar tapasi Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa.