Dildokeksintö mullistaa pariskuntien seksielämän?

Lifestyle · Stara.fi

Erilaisten apuvälineiden käyttäminen seksielämässä on yleistynyt viime vuosina huomattavasti, eikä seksikaupassa shoppailu ole enää lainkaan noloa. Naiset ovat perinteisesti käyttäneet hieromasauvoja pääasiassa harrastaessaan sooloseksiä.

Hieromasauvat, eli dildot, ovat perinteisesti noudattaneet vuosikymmenestä toiseen samaa kaavaa, eli alalla ei ole kovinkaan suuria innovaatioita nähty. Taannoin kanadalainen Standard Innovation -yritys kuitenkin julkaisi kauko-ohjattavan dildouutuuden, jonka odotetaan mullistavan naisten masturboinnin ja jopa pariskuntien seksielämän. Laitetta on myyty tähän mennessä sen valmistajan mukaan jo miljoonia ympäri maailmaa.

wevibe18012013

Maailman suurimmilla kuluttajaelektroniikan messuilla Consumer Electronics Show -tapahtumassa esitelty We-Vibe -laite on uusinta uutta seksilelujen tuoteryhmässä. Guelphin yliopiston kanssa yhteistyössä suunniteltu tuote on sen valmistajan mukaan ainoa vibraattori, jota voi käyttää samaan aikaan yhdynnän kanssa. Sen kerrotaan stimuloivan samanaikaisesti naisen G-pistettä ja klitorista sekä miehen penistä. Näin seksin molemmat osapuolet saavat siitä mielihyvää.