Terminator-tähteä syytetään jo kolmannesta pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong tuli aikoinaan tunnetuksi Terminator 2 -elokuvasta. Viime aikoina hän on ollut toistuvasti tekemisissä viranomaisten kanssa, sillä Furlong on pidätetty lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa epäiltynä tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

Lisäksi Edward Furlongin tapaamisoikeuksia kuusivuotiasta poikaansa kohtaan rajoitettiin, kun tähden väitettiin tarjonneen hänelle huumeita. Nyt Edward Furlongin kerrotaan joutuneen pidätetyksi jo kolmannen kerran tyttöystäväänsä kohdistuneesta kotiväkivallasta epäiltynä.

Jatkuvasti lain kanssa tekemisiin joutuva näyttelijä pidätettiin TMZ-verkkosivuston mukaan aikaisin sunnuntaiaamuna kotoaan Los Angelesista. Tähti on itse kiistänyt syyllisyytensä pahoinpitelyyn.

Edward Furlong erosi vuonna 2009 vaimostaan Rachael Bellasta. Avioeron seurauksena Furlongille määrättiin kolmen vuoden lähestymiskielto tämän ex-vaimoon, joka väitti miehen uhkailleen häntä murhalla ja itsemurhalla. Edward Furlongilla tiedetään olleen myös pahoja alkoholi- ja huumeongelmia. Valkokankaan puolelta näyttelijä tunnetaan esimerkiksi elokuvista Terminator 2, American History X ja The Green Hornet.