Koirille lanseerattiin oma olut – maistuisiko sinun koirallesi?

Lifestyle · Stara.fi

Lemmikkieläimiin kulutettu keskimääräinen rahasumma on ollut jo vuosikymmenien ajan kasvussa, ja erityisesti Yhdysvalloissa alalla mennään vuosi vuodelta pidemmälle. Koiran ruokatarjoiluihin on voinut jo pitkään panostaa monin erilaisin tavoin, mutta nyt vuorossa on myös juomatarjoilu.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Amerikkalainen yritys on nimittäin lanseerannut koirille oman olutmerkin, Dawg Grogin. Sicpack koirien olutta maksaa peräti 36 dollaria, eli yli 30 euroa. Alkoholittoman koirajuoman on suunnitellut Daniel Keeton, joka työskentelee Oregonin osavaltiossa sijaitsevassa panimossa.

– Muutaman vuoden reseptikokeilujen jälkeen löysin viimein sellaisen yhdistelmän, johon olen itse tyytyväinen ja johon myös minun koirani on erittäin tyytyväinen, Daniel Keeton kertoi Splasn Newsin mukaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash