Sharon Osbourne tunaroi – Ozzy loukkaantui tulipalossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rockperheen kuuluisa mamma Sharon Osbourne kertoi äskettäin laihduttaneensa 12 kiloa Atkinsin dieetillä. Aiemmin punapää tunnusti poistattaneensa molemmat rintansa syöpäriskin takia.

Osbournen perheen uutisoidaan nyt kohdanneen yllättävän vaaratilanteen, kun perheen emäntä Sharon sytytti vahingossa heidän Beverly Hillsin kotitalonsa palamaan. Nainen jätti illalla nukkumaan mennessään kynttilän palamaan, mikä aiheutti lopulta tulipalon.

– Pyydän, että tarkastatte aina kynttilät mennessänne nukkumaan. Minä en tehnyt niin, ja viiden aikaan aamuyöstä törmäsin viiteen hyvännäköiseen palomieheen, jotka sammuttivat tulipalon kotonani, kertoi Sharon Osbourne TMZ-sivustolle.

Rokkari Ozzy Osbourne loukkaantui lievästi palossa, sillä mies poltti kätensä ja hiuksiaan liekeissä. Hän tarvitsi lääkintämiesten apua palon sammuttua, mutta on vaimonsa mukaan jo kunnossa. Talossa olivat paikalla onnettomuuden aikana vain Ozzy, Sharon ja perheen koirat.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.