Anderson Cooper televisiotähti paljasti: ”Naiset luulivat, että deittailimme”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin televisiotähtiin lukeutuva amerikkalainen Anderson Cooper astui äskettäin virallisesti ulos kaapista, ja myönsi julkisesti homoseksuaalisuutensa.

Nyt mies on kertonut deittailleensa aiemmin myös naisia. 45-vuotias keskusteluohjelman juontaja paljasti kokeilleensa nuoruudessaan treffejä naispuolisten kumppanien kanssa. Hän nautti heidän kanssaan juttelemisesta, vaikka ei ollutkaan tytöistä varsinaisesti kiinnostunut.

– Minulla on ollut enemmän kokemusta muilla saroilla, kuin miesten deittailussa. Naiset luulivat, että deittailimme. Toivoin oikeasti vain tapaavani heidän veljensä, kertoi Anderson Cooper Us Weely -lehdelle.

Cooper paljasti haastattelussa, ettei kertonut aiemmin homoudestaan julkisuudessa, koska hän halusi pitää yksityiselämänsä pois työstään. Mies kiistää väitteet siitä, että olisi millään tavalla hävennyt totuutta asiasta. Hänen mielestään seksuaalisuus ei kuulunut osana toimittajan työhön.

Taannoin paljastui, että Anderson Cooper oli listaykkösenä Playgirl-lehden toimituksen ”Kenet haluaisit nähdä alastomana” -listalla. Lehti perusteli valintaansa sillä, että Anderson Cooper on karismaattinen, lihaksikas ja älykäs sekä vetoaa suureen määrään lehden naispuolisia lukijoita.