Annalynne McCord yllätettiin kulissien takana

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjaa tähdittävä näyttelijäkaunotar AnnaLynne McCord seurusteli taannoin pitkään Pako-hittisarjasta tunnetun näyttelijä Dominic Purcellin kanssa. Eron jälkeen heidät on nähty useita kertoja jälleen yhdessä.

Nyt 25-vuotias AnnaLynne McCord on yllätetty 90210-televisiosarjan kuvauksissa. Paparazzi nimittäin onnistui ikuistamaan AnnaLynnen kulissien takana, kun hän oli poistumassa papiljotit päässään asuntovaunustaan.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muun muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä.