Edward Furlong menetti elokuvaroolin – syynä toistuvat syytteet perheväkivallasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong tuli aikoinaan tunnetuksi Terminator 2 -elokuvasta. Viime aikoina hän on ollut toistuvasti tekemisissä viranomaisten kanssa. Furlong pidätettiin äskettäin jo kolmannen kerran tyttöystävänsä pahoinpitelystä epäiltynä.

Ex-lapsitähti on viimeisimmän pidätyksensä myötä menettänyt roolinsa Other Plans -elokuvassa. TMZ-verkkosivuston mukaan Edward Furlongin edustajalle lähetetyssä kirjeessä tuottajat kertovat, etteivät he voi siirtää kuvauksia vankeudessa oikeudenkäyntiä odottavan näyttelijän vuoksi.

– Elokuva on viivästynyt jo tarpeeksi odoteltuamme Edwardin selvittävän lakisotkujaan. Nyt on aika siirtyä eteenpäin ja tehdä elokuva ilman häntä, tuottaja Joe Eckardt ilmoitti.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Edward Furlong menettää elokuvaroolin sekoilujensa vuoksi. Myös marraskuussa näyttelijä sai potkut roolistaan Misled-elokuvassa jouduttuaan pidätetyksi niin ikään pahoinpitelystä epäiltynä.

Edward Furlong erosi vuonna 2009 vaimostaan Rachael Bellasta. Avioeron seurauksena Furlongille määrättiin kolmen vuoden lähestymiskielto tämän ex-vaimoon, joka väitti miehen uhkailleen häntä murhalla ja itsemurhalla. Edward Furlongilla tiedetään olleen myös pahoja alkoholi- ja huumeongelmia. Valkokankaan puolelta näyttelijä tunnetaan esimerkiksi elokuvista Terminator 2, American History X ja The Green Hornet.