Emmy Rossum kävisi fitness-tähdestä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunotar Emmy Rossum on monilahjakkuus, joka on ikäänsä nähden tehnyt jo todella menestyksekkään ja monipuolisen uran viihdemaailmassa. Teini-ikäisenä monista televisio- ja elokuvarooleistaan tunnetuksi tullut näyttelijätär nähdään tänä vuonna Beautiful Creatures -elokuvassa.

Nyt 26-vuotias Emmy Rossum esittelee treenattua vartaloaan Self-terveyslehden kansikuvassa. Neitokainen näyttää pitävän hyvää huolta kropastaan, sillä hänen vatsansa on todella timmissä kunnossa. Rossum kertoi lehden haastattelussa yksityiskohtia kuntoilutavoistaan ja laihdutuskuureistaan.

– Jos haluan laihduttaa nopeasti, nostelen painoja. En syö laihdutuskuurin aikana hedelmiä, vaan runsaasti proteiinipitoisia ruokia ja kasviksia, Emmy Rossum kertoo lehdelle.

emmyrossum20012013

New Yorkissa syntynyt Emmy Rossum, koko nimeltään Emmanuelle Grey Rossum, lauloi jo pikkutyttönä New Yorkin Metropolitan-oopperatalossa viiden vuoden ajan ja esiintyi muun muassa Placido Domingon ja Luciani Pavarottin kanssa. Hän lauloi peräti 20 eri oopperassa. 12-vuotiaana hän päätti siirtyä oopperalaulajasta näyttelijäksi. Rossumin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Poseidon ja Oopperan kummitus.