Bileputki ajoi Jason Stathamin suhdekriisiin: ”Ystävillä huono vaikutus”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen toimintatähti Jason Statham on saavuttanut mittavan maineen räiskintäelokuvien kaljuna kovakasvona, jonka ilmekään ei värähdä konekivääritulen aikana. Näyttelijäkomistus on seurustellut jo kahden vuoden ajan mallikaunotar Rosie Huntington-Whiteleyn kanssa.

Nyt 45-vuotiaan miehen toilailut ovat kuitenkin saaneet Rosien hermot kiristymään. Uusimpien raporttien mukaan Jason Statham nimittäin bilettää jatkuvasti, eikä anna kauniille tyttöystävälleen tarpeeksi aikaa ja huomiota. Huntington-Whiteley onkin uhannut jättää hänet.

– Rosie inhoaa sitä, kun Jason lähtee poikien kanssa ulos juomaan. Hänen mielestään miehen ystävillä on tähteen huono vaikutus. Suhteen alussa Jason vähensi juhlimistaan ja vietti yhteistä aikaa hänen kanssaan, kertoi lähde Radar Online -sivustolle.

Rosie näkeekin asian niin, että juhlimisensa myötä Statham ei panosta tarpeeksi parin suhteeseen. Pariskunnan uutisoitiin riidelleen Golden Globe -juhlien aikaan miehen juomisen takia. Toimintatähti oli nimittäin nauttinut liikaa shamppanjaa, mikä raivostutti mallia.

Jason Statham on esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Snatch, The Italian Job, Chaos, The Expendables, Killer Elite ja Transporter 1 – 3. Hän on näytellyt vuoden 1998 jälkeen yli 20 elokuvassa. Statham seurusteli taannoin seitsemän vuoden ajan brittiläismalli Kelly Brookin kanssa, kunnes pariskunnan pitkä parisuhde päättyi eroon vuonna 2004.