Molly Ringwald yllätti – siirtyy musiikin pariin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1980-luvun suosituimpiin teininäyttelijöihin lukeutunut Molly Ringwald koristi aikakauden nuorisolehtien kansia harva se päivä. Kaunotar muistetaan parhaiten John Hughesin teinielokuvista Synttärit, Breakfast Club ja Pretty in Pink – vaaleanpunainen unelma.

Ringwaldin ura on hiipunut vuosien saatossa, eikä hänestä ole viimeisen kymmenen vuoden aikana uutisoitu paljoakaan. Nyt 44-vuotias näyttelijätär on päättänyt tehdä uuden aluevaltauksen siirtymällä musiikkibisnekseen. Hän aikoo nimittäin julkaista jazz-albumin, uutisoi Female First -sivusto.

Kyseinen tuleva levy kantaa nimeä Except… Sometimes. Jazz-pianisti Bob Ringwaldin tyttärenä Mollylle luulisi siunaantuneen jonkinlaisia musiikillisia lahjoja. Hänen levyllään tullaan kuulemaan versiot kappaleista I Get Along Without You Very Well, Sooner or Later ja I’ll Take Romance.

Ringwaldin kerrotaan esittäneen ensimmäisellä New Yorkin keikallaan version Simple Minds -yhtyeen Don’t You (Forget About Me) -kappaleesta, joka on Breakfast Club -elokuvan tunnusmusiikki. Kyseinen elokuva ja musiikkiraita ovat muodostuneet kasari-ikäpolven teemapoljennoksi.