X Factor -voittajalla näyttävä bikinivartalo – kuntosalilla on käyty

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -ohjelman vuosia sitten voittanut Alexandra Burke tunnetaan poplaulajana, tanssijana ja mallina. Hän on tehnyt kaksi albumia, joista tuorein on viime vuonna julkaistu Heartbreak on Hold. Alkuvuodesta Burke on lomaillut Miamissa.

Nyt 24-vuotias Alexandra Burke on ikuistettu upeisiin rantakuviin, joissa laulajatar nähdään raidallisissa narubikineissä. Tumma kaunotar on viettänyt rutkasti aikaa kuntosalilla, sillä hänen vartalonsa on todella treenatussa kunnossa. Neitokainen ei näyttänyt välittävän paparazzeista, vaan hän nautti iloisena ranta-aallokoista ystäviensä kanssa.

Alexandra Burke joutui taannoin kohtaamaan hurjia väitteitä, joiden mukaan hänen poikaystävänsä olisi pettänyt popkaunotarta erään mallin kanssa. Urheilijan väitetty seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja kertoi harrastaneensa seksiä Jermain Defoen kanssa Malmaison-hotellilla. Alexandra Burke ei ole kommentoinut kohua julkisuudessa.