Kirjasto sivalsi: Lance Armstrongin kirjat siirrettiin fiktio-osastolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilumaailman alkaneen vuoden suurin skandaali koettiin äskettäin, kun pyöräilijälegenda Lance Armstrong myönsi käyttäneensä pitkään dopingia. Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa tehty tunnustus sai nopeasti valtavat mittasuhteet niin mediassa kuin muuallakin.

Nyt mittasuhteet ovat kiteytyneet hyvin Australian Sydneyssä sijaitsevan Manlyn kirjaston päätöksessä. Se nimittäin päätti siirtää Lance Armstrongin menestyksekkäästä elämästä kertovat kirjat kirjaston fiktio-osastolle muiden sepitettyjen tarinoiden joukkoon.

Satujen kategoriaan siirrettyjen kirjojen joukossa olivat muun muassa teokset Lance Armstrong: Images of the Champion, The Lance Armstrong Performance Program ja Lance Armstrong: Worlds Greatest Champion. Kirjasto ilmoitti asiasta Facebook-sivuillaan julkaistussa valokuvassa.