Maailman parhaat hotellit Top 10 – matkailijoiden oma lista julki

Matkailu · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia erilaisia listauksia maailman parhaista hotelleista, ja nyt vuorossa on maailman suurimman matkailualan sosiaalisen median TripAdvisorin oma listaus. Miljoonat matkailijat ovat nimittäin rankanneet palvelussa järjestykseen maailman parhaat hotellit.

Kuva: Four Seasons Resort Hualalai
Kuva: Four Seasons Resort Hualalai

Maailman parhaaksi hotelliksi reissaajat ovat tänä vuonna valinneet Yhdysvaltojen Havaijilla sijaitsevan Four Seasons Resort Hualalain. Oman arvostelunsa hotellista on kirjoittanut peräti 900 matkailijaa, ja heistä 775 on antanut hotellille viiden tähden määritelmän ”excellent”.

Toiseksi parhaaksi hotelliksi matkailijat arvostivat Etelä-Afrikan Kapkaupungissa sijaitsevan Cape Grace -hotellin. Kolmanneksi sijoittui Portugalin Cascaisissa sijaitseva Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso ja neljänneksi Britannian Harrogatessa sijaitseva Rudding Park Hotel. Viiden joukkoon mahtui vielä Hong Kongissa sijaitseva The Upper House.

Kuva: The Upper House, Hong Kong
Kuva: The Upper House, Hong Kong

Maailman kuudenneksi parhaaksi hotelliksi TripAdvisor-palvelun käyttäjät listasivat Mauritiuksella sijaitsevan Four Seasons Resort Mauritius at Anahitan, seitsemänneksi Indonesian Seminyakissa sijaitsevan The Samaya Balin, kahdeksanneksi Malediivien pohjoisella atollilla sijaitsevan Baros Mauritiuksen, yhdeksänneksi Turkin Istanbulissa sijaitsevan Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmetin ja kymmenenneksi Tsekin Prahassa sijaitsevan Arai-hotellin.