Cameron Douglas käytti huumeita vankilassa – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tähtinäyttelijöiden joukkoon lukeutuvan Michael Douglasin poika, Cameron Douglas, istuu parhaillaan vankilassa kymmenen vuoden vankeustuomiotaan huumausainerikoksista. Cameron Douglas on joutunut jo muutaman kerran ongelmiin vankilassa.

Nyt 34-vuotias näyttelijänäkin toiminut Cameron Douglas on siirretty Pennsylvanian Loretton vankilan eristysselliin huumeiden käytön takia. Miehen elimistöstä löytyi huumausaineita terveystarkastuksen yhteydessä virtsakokeen avulla. Huumediileri joutui heti eritysselliin, ja hänen uskotaan saavan lisätuomion teostaan, Stupid Celebritites Gossip -sivusto uutisoi.

Cameron Douglas hakattiin muutama kuukausi sitten kyseissä vankilassa, kun eräs toinen vanki hyökkäsi miehen kimppuun. Erään vangin kerrottiin pahoinpidelleen Douglasin, koska tämä oli paljastanut poliiseille huumediilereiden henkilöllisyyksiä. Näyttelijä sai rytäkässä vammoja jalkoihinsa ja käsiinsä. Douglasin uskotaan pääsevän ehdonalaiseen vasta vuonna 2018.

Michael Douglas kirjoitti taannoin tuomarille kirjeen, jossa hän pyysi lieventämään poikansa tuomiota. Alunperin kirje oli salainen, mutta tuomari päätti kertoa siitä myös julkisesti. Isänsä ja isoisänsä tavoin myös Cameron Douglas on näytellyt elokuvissa. Hänet nähtiin sivuosassa esimerkiksi vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa It Runs in the Family -elokuvassa. Cameron esiintyi myös Loaded-elokuvassa vuonna 2008.