Jymy-yllätys Conan O’Brienin ohjelmassa – kylpysessio kesken lähetyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva brittikoomikko Ricky Gervais on menestynyt upeasti erityisesti television puolella. Kahtena viime vuotena hän isännöi Golden Globe -palkintogaalaa värikkääseen tyyliinsä ja herätti kohua haukkumalla useita eturivin julkkiksia.

51-vuotias koomikko on nyt ollut vieraana Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa. Kaksikko innostui keskustelemaan erityisesti nuorten tyttöjen suosimasta tavasta ottaa itsestään kännykkäkameralla valokuvia. Myös Gervaisilla on nimittäin erikoinen tapa tehdä tätä ollessaan vaahtokylvyssä. Hän lähettää lisäksi kuviaan Twitter-palveluun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ricky Gervais kertoi keskustelleensa Conanin ohjelman tuottajien kanssa, ja aikovansa toistaa vaahtokylpytempauksensa yhdessä Conanin kanssa. Kaksikko riisui itensä alushousuille ja astuivat yhdessä kylpyammeeseen. Tuloksena oli vähemmän mairitteleva iPhone-kuva, jota Gervais esitteli puhelimestaan kameralle.