Heather Graham pelastui tulipalosta – pakeni 12. kerroksesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär Heather Graham tuli kansainvälisesti tunnetuksi Austin Powers -agenttielokuvista. Neitokaisen tuoreimpiin elokuvarooleihin lukeutuu muun muassa Kauhea kankkunen -elokuva. Graham tulee näyttelemään kyseisen elokuvan kolmannessa osassa, joka saa ensi-iltansa tänä vuonna.

Nyt 42-vuotiaan Heather Grahamin uutisoidaan joutuneen tulipalon keskelle. Näyttelijätär joutui pakenemaan New Yorkin Manhattanilla sijaitsevasta kattohuoneistostaan, joka on 12. kerroksessa. Graham hälytti palokunnan paikalle, kun hän huomasi kylpyhuoneensa lattialla olleiden vaatteiden syttyneen tuleen.

Hollywood-kaunotar oli asettanut kylpyammeensa reunoille lukuisia kynttilöitä, jotka sytyttivät ammeen läheisyydessä lojuneet vaatteet tuleen. Palomiesten kerrotaan sammuttaneen tulipaloa noin tunnin ajan. Heather Graham sai palata takaisin kotiinsa, kun palomiehet poistuivat asunnosta.

– Kynttilät sytyttivät vaatteet tuleen. Vaatteet olivat liian lähellä kylpyammetta, John Bley kertoi Female First -sivustolle.

Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Näyttelijätär on seurustellut muun muassa muusikko Adam Antin ja televisiotähti Jason Silvan kanssa.