Justin Bieberiä mollannut video poistettiin YouTubesta

Digi Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinipoppari Justin Bieberin tuotanto on toiminut monille koomikoille inspiraationa esimerkiksi parodiavideoihin. Hollywood-tähti James Franco liittyi äskettäin kyseiseen joukkoon, sillä hän julkaisi verkossa humoristisen videon, jossa hän esittää Justin Bieberiä.

James Franco esiintyy parodiavideolla muun muassa huhutun tyttöystävänsä Ashley Bensonin kanssa. Teinipopparin fanaattisimmat fanit eivät pitäneet parodiavideota kovinkaan hauskana, vaan he kommentoivat sitä negatiivisesti. Justin Bieberin entinen tyttöystävä Selena Gomez puolestaan tykkäsi videosta WhoSay-palvelussa. Mies päätti kuitenkin poistaa videon profiilistaan negatiivisen kommenttivyöryn takia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 34-vuotias näyttelijäkomistus on pyytänyt anteeksi kohuvideota. James Francon mukaan Justin Bieber ei ole ottanut häneen yhteyttä videon julkaisemisen jälkeen. Tähti kuitenkin uskoo, ettei poppari ole mielissään materiaalista. Franco väittää, ettei hänen tarkoituksenaan ollut solvata Bieberiä.

– Eräät ihmiset käskivät minua poistamaan videon. Bieber ei ottanut minuun yhteyttä, mutta en usko, että hän piti siitä. En yrittänyt haukkua häntä, James Franco kertoi E!-sivustolle.

James Franco nähdään parodiavideolla peuhaamassa kahden naisen kanssa. Näyttelijäkomistus näyttää videolla yllättävän paljon kuuluisalta teinipopparilta. Hän saattaisikin ulkonäkönsä puolesta mennä helposti Justin Bieberin isoveljestä.