Miehet kokeilivat miltä synnytys tuntuu – YouTube-hitti silkkaa tuskaa

Lifestyle Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat miehet pääsevät vuosittain seuraamaan vierestä kuinka nainen synnyttää, ja samalla he pääsevät seuraamaan aitiopaikalta myös synnytyksestä usein aiheutuvia kovia kipuja. Kukaan mies ei kuitenkaan voi tietää varmuudella miltä synnytys naisesta todella tuntuu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt kaksi hollantilaista televisiotähteä on toteuttanut Proefkonijnen-ohjelmaansa osion, jossa he yrittivät saada koettua mahdollisimman autenttisen synnytyksen. Dennis Storm ja Valerio Zena suostuivat kiinnittämään itseensä elektrodit, joiden kautta heidän kehoonsa syötettiin heikkoa sähkövirtaa. Sähkö puolestaan sai lihakset kramppaamaan lähes kuin supistuksissa.

Synnytystuskat olivat lopulta niin kovat, että miehet kestivät niitä vain kahden tunnin ajan, jolloin he anelivat avustajia poistamaan johdot. Naisia ei siis käy kateeksi ainakaan synnytyssalissa. Tempaus julkaistiin äskettäin YouTube-videona, joka on saanut muutamassa päivässä yli kaksi miljoonaa katselukertaa.