Paloma Faith tylytti erotiikkahitin: ”Pahinta mahdollista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-glamouria ihannoivasta pukeutumistyylistään tunnettu brittiläinen laulajatar Paloma Faith kertoi vastikään joutuneensa nuoruudessaan seksuaalisen ahdistelijan uhriksi. Neito selvisi järkyttävästä tilanteesta taistelemalla miestä vastaan.

31-vuotias musiikkitähti on nyt kertonut mielipiteensä maailmankuulusta E. L. Jamesin Fifty Shades of Grey -kirjasta. Paloma ei suinkaan ole kyseisen äitipornoksikin kutsutun teoksen fani. Sen sijaan poppari tylyttää suorin sanoin teosta. Hän sanoo sen kuulostavan siltä kuin feminismiä ei olisi koskaan keksittykään. Faithin mielestä kirja on pahinta mahdollista englanninkielistä kirjallisuutta.

– Siinä on tekstiviestejä, jotka on kirjoitettu lyhentein… Voisin pitää kurssin siitä, millaista roskaa kirja on! Kertoi Paloma Faith The Sun -lehdelle.

Paloma Faith on julkaissut kaksi albumia Do You Want the Truth or Something Beautiful? ja Fall to Grace. Tähti on luonut itselleen viime vuosina uraa myös näyttelijättärenä. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista The Imaginarium of Doctor Parnassus, Dread ja A Nice Touch. Laulajatar peruutti viime kesänä Pori Jazz -keikkansa, ja pahoitteli tämän jälkeen Staralle joutuneensa järjestäjien tekemän mokan uhriksi.