Nakuskandaali: Prinssi Harry kommentoi viimein kohukuviaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuoden suurimpiin kuninkaallisiin kohuihin lukeutui Britannian prinssi Harryn alastomat Las Vegasin bilekuvat ja niistä seurannut julkisuusmyräkkä. Nuoren miehen epäonneksi erinäiset tahot huhusivat myös alastonvideosta, jota ei kuitenkaan ole vielä julkaistu mediassa.

Nyt 28-vuotias Harry on kommentoinut skandaalia. Punapäinen prinssi myöntää pettyneensä tilanteeseen ja omaan käytökseensä. Hän on kuitenkin pahoillaan siitä, että kuvat ylipäätään vuodettiin julkisuuteen.

– Petyin itseeni. Petin perheeni ja muiden ihmisten odotukset. Oli kuitenkin kyse yksityisasioista, joissa pitäisi olla yksityisyyttä. Se tapa, jolla minua kohdeltiin… Mielestäni se ei ole hyväksyttävää, kertoi prinssi Harry Female First -lehdelle.

Britannian kuninkaallisilla on myös iloista ajateltavaa uudellevuodelle prinssi Williamin ja Katen vauvauutisten ansiosta. Myös Harry on uutisen takia onnellinen. Hän huolehtii eniten siitä, että vauvaa odottava Cambrigden herttuatar saa raskausaikanaan tarpeeksi suojaa ja yksityisyyttä.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Harryn on kerrottu deittailleen muun muassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaa Mollie Kingia ja mallikaunotar Cressida Bonesia.