Irina Shayk tyrmäävän seksikkäissä alusvaatekuvissa: ”Hyvää ystävänpäivää!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk kuuluu tällä hetkellä alansa kuumimpiin nimiin, ja hän esiintyykin nykyään usein niin mainos- kuin paparazzikuvissa. Sports Illustrated -lehdessä läpimurtonsa tehnyt neitokainen seurustelee nykyisin futistähti Cristiano Ronaldon kanssa.

27-vuotias huippumalli tarjoilee jälleen silmäniloa esittelemällä alusvaatteita tuoreessa mainoskampanjassa. Irina Shayk kaunistuttaa nimittäin sensuelleja mainoskuvia, jotka esittelevät La Clover -vaatemerkin 14. helmikuuta julkistettavaa ystävänpäivä-mallistoa.

Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Hän on seurustellut Cristiano Ronaldon kanssa jo parin vuoden ajan.