Hämmentävä ilmiö: Aikuisten vaippoja myydään jo enemmän kuin lasten

Lifestyle · Stara.fi

Nousevan auringon maassa Japanissa on totuttu monenlaisiin villityksiin ja esimerkiksi seksielämän saralla maasta löytyy lukematon määrä erikoisiakin variaatioita. Nyt japanilaiset aikuiset ovat hullaantuneet vaipoista. Itselleen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Japanista kantautuneiden raporttien mukaan maassa aikuisille tarkoitettujen vaippojen myynti on nyt – uskomatonta kyllä – ohittanut lasten vaippojen myyntimäärät. Sikäläinen Unicharm Corp -yhtiö kertoo, että vuonna 2012 se myi enemmän aikuisten kuin lasten vaippoja.

Tutkijoiden mukaan tulos osoittaa miten huolestuttava Japanin nykyinen väestörakenne on. Väestö vanhenee nopeasti, kun pariskunnat eivät enää hanki lapsia yhtä ahkerasti kuin viime vuosikymmeninä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash