Daniel Radcliffen elokuvassa rohkeaa homoseksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -komistus Daniel Radcliffe pääsi äskettäin toistamiseen Britannian rikkaimpien alle kolmekymppisten julkkistähtien listan ykköseksi peräti 68 miljoonan euron omaisuudella. Daniel nähtiin viimeksi The Woman in Black -elokuvassa.

23-vuotias näyttelijä halunnee päästä eroon velhopojan roolistaan, sillä pian hänet nähdään valkokankaalla edesmenneen homoseksuaalin runoilijan, Allen Ginsbergin, roolissa elokuvassa Kill Your Darlings. Daniel Radcliffellä on elokuvassa useampikin seksikohtaus, joista varsinkin paljastavin on herättänyt kohua elokuvan ensi-ilassa Sundancen festivaaleilla.

– Se oli jotain uutta! Mutta me kuvasimme kyseisen kohtauksen ehkä puolessatoista tunnissa, todella nopeasti. Minulla ei ollut oikeastaan aikaa pystähtyä ja miettiä asiaa sen kummemmin, Daniel kertoi E! Online -verkkosivustolle.

Miljoonaomaisuuden Potter-elokuvilla kerännyt Daniel Radcliffe kertoi, että hän luottaa äitinsä bisnesvaistoihin rahojensa sijoittamisessa. Näyttelijän mukaan hän ei juurikaan törsää rahojaan urheiluautoihin, vaan hän on muun muuassa ostanut arvokkaita taidemaalauksia.