Kevin Bacon hylkäsi valeasut – sai taviksena huonompaa palvelua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Kevin Bacon on palkittu roolitöistään lukuisilla elokuva-alan palkinnoilla. Hollywoodin tähtikastiin lukeutuvan näyttelijän tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa X-Men: First Class, Footloose ja Frost/Nixon sekä Hölmö hullu rakkaus.

54-vuotias näyttelijä on nyt kertonut käyttäneensä aikoinaan proteeseja muokatakseen ulkonäköään, jotta hän saisi liikkua julkisilla paikoilla rauhassa. Kevin Bacon ei kuitenkaan pitänyt ”taviksena” olemisesta. Mies kertoi The Observer -lehdelle, ettei pitänyt siitä, että sai samanlaista kohtelua kuin kaikki muutkin.

– Minulla oli valeasu, koska halusin nähdä, miltä tunnistamattomana oleminen tuntuu. En pitänyt siitä, sillä kukaan ei ollut mukava minua kohtaan. Ihmiset eivät häirinneet minua, mutta he myös katsoivat suoraan lävitseni, Kevin Bacon kertoi lehdelle.

Kevin Bacon muutti pois kotikonnuiltaan 17-vuotiaana luodakseen uraa teatterinäyttelijänä New Yorkissa. Hän sai oman tähtensä Hollywoodin Walk of Fame -kadulle vuonna 2003. Kevin Bacon on ollut naimisissa näyttelijätär Kyra Sedwickin kanssa jo 24 vuoden ajan. Pariskunnalla on kaksi lasta, Travis-poika ja tytär Sosie.