Tältä näyttää maailman kallein pasta-annos – vain ökyrikkaille

Lifestyle · Stara.fi

Suomessakin myydään useissa ravintoloissa ja jopa grillikioskeilla annoksia, jotka on hinnoteltu taivaisiin. Satojen eurojen hampurilaisia ja muita annoksia saa toki muualtakin, mutta nyt Yhdysvalloissa on lanseerattu maailman kallein pasta-annos.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

New Yorkissa aivan Manhattanin ytimessä sijaitseva BiCE-ravintola myy kruununjalokiveään 2.013 dollarin hintaan, eli sen ostajakuntaan lukeutuvat ainoastaan ökyrikkaat kansalaiset. Annoksen kuuluu aimo annos muun muassa hummeria ja mustia tryffeleitä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Lisäksi mukana on sieniä ja muita orgaanisesti kasvatettuja vihanneksia. Annos tarjoillaan kullatulta Versacen lautaselta, jotka Gianni Versace suunnitteli ravintolaa varten seitsemän kuukautta ennen kuolemaansa. Lautasia on jäljellä enää 50 kappaletta, ja annoksen ostaja saa lautasen omakseen.