Shakira esikoisestaan: ”FC Barcelonan jäsen heti synnyttyään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu kolumbialainen laulajatar Shakira kiinnitettiin taannoin The Voice -laulukilpailun tuomariksi neljännelle tuotantokaudelle poppari Christina Aguileran tilalle. Neitokainen on ollut viime aikoina uutisissa myös raskautensa vuoksi.

Shakira ilmoitti syyskuussa odottavansa lasta. 35-vuotias laulajatar ja hänen poikaystävänsä, Gerard Piqué, ovat vihdoin saaneet odotettua perheenlisäystä. Pariskunta on vahvistanut, että heidän esikoispoikansa Milan Piqué Mebara syntyi Barcelonassa. Shakira kertoi verkkosivustollaan Milanin tarkoittavan slaavilaisella kielellä rakastavaa ja armollista, antiikin Roomassa innokasta ja työlästä ja sanskritissä yhdistymistä.

– Kuten hänen isästään, myös Milan-vauvasta tuli FC Barcelonan jäsen heti synnyttyään, Shakira lisäsi.

Shakira alkoi seurustella Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa vuonna 2000. Heidän suhteensa päättyi sittemmin 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Shakiran mukaan eropäätös tapahtui sovussa. Nykyisen kultansa laulajatar tapasi Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa.