52-vuotias puumanainen iski 32-vuotiaan toyboyn – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmassa tavataan toinen toistaan kauniimpia keski-ikäisiä puumanaisia. Eräs heistä on 51-vuotias Adrienne Maloof, joka on nyt löytänyt itselleen nuoren rakastajan.

Seksikkään kotiäidin kerrotaan nimittäin deittailevan 32-vuotiasta Sean Stewartia, joka on rokkari Rod Stewartin poika. Pariskunta on nähty romanttisilla päivällistreffeillä Beverly Hillsissä. Adrienne vahvisti heidän suhteensa TMZ-sivustolle tiistaina.

– Ikä on vain numero… Kyse on siitä, millainen persoona olet. Sean on hauska mies, hyvin antelias, kertoi Adrienne Maloof haastattelussa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Adrienne erosi äskettäin miehestään tohtori Paul Nassifista kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Pari laittoi suhteelleen pisteen viime vuoden marraskuussa, minkä jälkeen he riitelivät oikeudessa lastensa huoltajuudesta. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa tähdittävät puumanaisen lisäksi muun muassa Brandi Glanville, Kim Richards, Kyle Richards ja Taylor Armstrong.