Hurja huhu leviää verkossa: ”Shaggy kuoli baaritappelussa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähtien kuolema on perättömien nettiväitteiden kestosuosikki, sillä vuosittain kymmenet maailman viihdetähdet julistetaan kuolleeksi erilaisissa huijausviesteissä. Viime aikoina kuolinhuhujen kohteeksi ovat joutuneet esimerkiksi Kris Jenner, Brad Pitt, Will Smith ja Johnny Depp.

Tuorein kuolleeksi väitetty tähti on viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt reggae- ja hiphop-artisti Shaggy, joka muistetaan erityisesti Wasn’t Me -hitistään. Internetissä levinneen huhun mukaan poptähti olisi joutunut rajuun baaritappeluun Los Angelesissa, ja olisi kuollut saatuaan puukoniskun maksan kohdalle.

Kuolinhuhu meni joihinkin intenet-käyttäjiin niin todesta, että jopa muusikosta kertovaan Wikipedia-artikkeliin päivitettiin tieto hänen ”poismenostaan”. Shaggy on kuitenkin edelleen elävien kirjoissa. TMZ-verkkosivu kertoo tähden edustajan vahvistaneen asian. Mahdollisen baaritappelun todenperäisyydestä ei ole tietoa.

– Shaggy on kuin kissa, jolla on yhdeksän henkeä. Voin kuitenkin ilokseni ilmoittaa, että hän on elossa ja voi hyvin. Hän on parhaillaan samassa rakennuksessa, kuin minä.