James Francoa luultiin jo koulussa homoksi – tyttöjen typerä tempaus julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä James Franco nähtiin taannoin valkokankailla 127 Hours -elokuvan päätähtenä. Kovassa nousussa oleva leffatähti juonsi myös viime vuoden Oscar-gaalan Anne Hathawayn kanssa. Näyttelijä aikoo tulevaisuudessa myös julkaista levyn Daddy-yhtyeensä kanssa.

James Francon seksuaalinen suuntautuminen herättää toistuvasti spekulaatiota mediassa. Nyt tähti on paljastanut MTV News -ohjelmalle, etteivät huhut hänen homoudestaan ole mitään uutta. Esimerkiksi kouluaikoinaan hänellä juoruttiin olevan salainen suhde miespuolisen ystävän kanssa. Huhut innostivat Francon tuntemia tyttöjä jopa tekemään hänestä homoaiheisen tanssin.

– Lukioaikoina eräät tytöt suuttuivat minulle ja levittivät huhuja, joiden mukaan minulla oli homosuhde läheisen ystäväni kanssa. He jopa kehittelivät pienen tanssin ”homoudestani”, ja esittivät sitä pukuhuoneessaan, Franco tunnustaa.

Lukuisia homorooleja tehnyt James Franco nousi taannoin otsikoihin narisutettuaan kaapin ovia haastattelussa. Näyttelijältä kysyttiin mielipidettä verkossa vellovista homoväitteistä, mutta Franco ei suostunut kiistämään eikä myöntämään mitään. Sen sijaan hän jatkoi aiheella leikittelyä vihjaillen vitsailevasti, että ehkä hän onkin vain yksinkertaisesti homoseksuaali.