Lisa D’Amaton kasvot murskaksi – shokkikuvat ei heikkohermoisille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Mediassa seurataan ahkerasti tunnettujen mallikaunottarien elämää. Esimerkiksi lukuisat neitokaiset ovat nousseet julkisuuden valokeilaan Huippumalli haussa -kilpailuista. Yksi heistä on 32-vuotias Lisa D’Amato, joka yrittää parhaillaan tehdä läpimurtoa elokuva-alalla.

Nyt Lisa D’Amato on järkyttänyt fanejaan tuoreimmilla otoksillaan. Mallikaunotar joutui aiemmin tässä kuussa rajuun onnettomuuteen Cowboys and Indians -elokuvan kuvauksissa, kun hän kaatui käsilläseisonnan aikana. Nainen kaatui siten, että hänen kasvonsa paiskautuivat maahan. D’Amaton nenä murtui useasta kohtaa kaatumisen johdosta.

Mallikaunotar kiidätettiin tapahtuneen jälkeen sairaalaan, jossa hän joutui heti leikkaukseen. Lisa D’Amatolle tehtiin plastiikkakirurginen operaatio murskaantuneen nenän korjaamiseksi. Naisen mukaan onnettomuus oli todella erikoinen ja hirvittävä.

– Se oli todella hirvittävä onnettomuus. Olen kuitenkin parantunut nopeasti. En halua shokeerata ketään kuvillani. Anteeksi, jos pelästytin teidät! Lisa D’Amato kertoi Twitter-blogissaan.

Mallimaailmassa jalansijaa saanut Lisa D’Amato on naimisissa Adam Friedmanin kanssa. Pariskunnan piti lähteä häämatkalle, mutta he joutuvat siirtämään romanttista lomamatkaansa neitokaisen onnettomuuden takia. He menivät naimisiin viime syksynä Hollywoodissa. Lisa D’Amato nousi tunnetuksi Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -mallikilpailusta vuonna 2005.