Paloma Faith kauhistuneena: ”Mies yritti seksiä kanssani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-glamouria ihannoivasta ja paikoitellen yliampuvasta pukeutumisestaan tunnettu brittiläinen laulajatar Paloma Faith peruutti viime kesänä Pori Jazz -keikkansa, ja pahoitteli tämän jälkeen Staralle joutuneensa järjestäjien tekemän mokan uhriksi.

Nyt 31-vuotias musiikkitähti on avautunut uusimmassa haastattelussaan teinivuosina kokemistaan järkyttävistä tapahtumista. Paloma kasvoi Lontoossa ja työskenteli nuorella iällä yökerhojen esiintyjänä. Hän kertoo nähneensä liian paljon liian aikaisin, ja joutuneensa kerran hyökkääjän ahdistelemaksi.

– Minua ahdisteltiin seksuaalisesti puhelinkopissa. Olin hukannut oman puhelimeni taksiin ja yritin soittaa äidilleni. Kopin ovi avattiin ja sisään ryntäsi mies, joka yritti seksiä kanssani. Taistelin vastaan ja juoksin kotiin, kertoi Paloma Faith Female First -sivustolle.

Paloma Faith on julkaissut kaksi albumia Do You Want the Truth or Something Beautiful? ja Fall to Grace. Tähti on luonut itselleen viime vuosina uraa myös näyttelijättärenä. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista The Imaginarium of Doctor Parnassus, Dread ja A Nice Touch.