Max George kieltää kohuromanssin: ”Huhupuheita…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entinen teinitähti Lindsay Lohan julkaisi vastikään Instagram-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä The Wanted -poikabändin laulajan, Max Georgen kanssa. Otoksessa pari nähdään yhdessä hotellihuoneessa hauskoissa tunnelmissa.

Kuva herätti välittömästi huhut parin romanssista, koska tähtikaunottaren kerrottiin jo aiemmin yrittäneen iskeä komistusta bileillan aikana. Nyt 24-vuotias Max George on kommentoinut väitteitä uuden julkkisparin syntymisestä. Miehen mukaan tuollaiset puheet ovat pelkkiä huhuja.

– Huhupuheita… Vain siitä on kyse, kirjoitti Max George Twitter-blogiinsa.

Taannoin 26-vuotiaan Lindsay Lohanin kerrottiin koettaneen iskurepliikkejään nuoreen poppariin. Pari tapasi toisensa viime vuoden marraskuussa The Wantedin Yhdysvaltojen kiertueen aikana. Tuolloin Lohan hyökkäsi selvänäkijä Tiffany Mitchellin kimppuun, koska nainen flirttaili popparin kanssa avoimesti. Muun muassa The Sun -lehti aprikoi, että Lindsayn uusin yhteiskuva saattaa olla jo aikaisemmin otettu.