Katie Holmesilla ällöttävä kauneusvinkki – tekisitkö perässä?

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintatähti Tom Cruisesta eronneen Katie Holmesin yläosaton The Gift -elokuvan kohtaus valittiin äskettäin maailman seksikkäimmäksi elokuvakohtaukseksi. Näyttelijättären tähdittämä Dead Accounts -näytelmä lopetettiin sen sijaan juuri Broadwaylla New Yorkissa, koska se ei saanut tarpeeksi katsojia.

34-vuotias perheenäiti on eron jälkeen ollut epävarma itsestään, minkä ansiosta hän on hakeutunut myös uudenlaisten kauneusniksien pariin. Katien kerrotaan käyttävän ihorasvaa, jossa on aineksina etanan limaa.

– Viime vuosi oli rankka Katielle. Hän haluaa olla parhaimmillaan. Ystävä suositteli hänelle etanageelia. Katie on todella tyytyväinen siihen, miltä hänen ihonsa näyttää, kertoi sisäpiirin lähde LOOK-lehdelle.

Lähteen mukaan Katie tulee geelin avulla näyttämään upealta koe-esiintymisissä. Tähden kerrotaankin yrittävän jälleen käynnistää pitkään tauolla ollutta näyttelijättären uraansa. Tähti on myös aktivoitunut treffirintamalla. Katie palkkasi äskettäin itselleen deittivalmentajan ohjastamaan uuden suhteen aloitusta.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti viime kesänä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.