Marc Anthony jätti nuoren tyttöystävänsä – salasuhde syynä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulajatähti ja näyttelijä Marc Anthony on myynyt yli 12 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Muusikko erosi taannoin vaimostaan Jennifer Lopezista seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximillian.

Nyt 44-vuotias Marc Anthony on jättänyt nuoren tyttöystävänsä Shannon de Liman. Heidän kerrotaan eronneen aiemmin tässä kuussa. Huhujen mukaan pariskunta erosi vain muutama päivä sen jälkeen, kun Marc Anthony oli ollut salaisessa tapaamisessa ex-vaimonsa Jennifer Lopezin kanssa.

– Marc ei enää deittaile Shannon de Liman kanssa, latinotähden edustaja Blanca Lasalle vahvisti People-lehdelle.

Muusikon huhuttiin viettäneen kaksi ja puoli tuntia ex-vaimonsa kanssa The Mark -hotellissa. Marc Anthony esitteli reilu vuosi sitten tyttöystävänsä faneilleen Twitter-blogissaan. Lähteen mukaan he viettivät yhdessä hauskoja ja vauhdikkaita hetkiä, mutta seurustelusuhde ei ollut vakavalla pohjalla.

Marc Anthony ja Jennifer Lopez järkyttivät vuonna 2011 viihdemaailmaa, kun he ilmoittivat eroavansa yhteisestä päätöksestä. Pariskunta on kuitenkin pysynyt hyvissä väleissä. He muun muassa tuottavat Q’Viva!-televisio-ohjelmaa, jossa etsitään uutta latinalaista supertähteä. Jennifer Lopez paljasti äskettäin vajonneensa masennuksen partaalle avioeronsa jälkeen.