Ysärinostalgian huipentuma: NKOTB, 98D ja B2M yhdistävät voimansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaista New Kids On The Block -yhtyettä pidetään 1990-luvun poikabändibuumin aloittajana. Yhtye keikkaili taannoin 2000-luvun vaihteessa huippusuosiotaan nauttineen Backstreet Boys -kokoonpanon kanssa.

New Kids On The Block aikoo jälleen suunnata kiertueelle, tällä kertaa kahden muun takavuosien poikabändin kanssa. Tien päälle NKOTB-yhtyeen mukaan lähtee nimittäin vuonna 1996 perustetun 98 Degrees -yhtye sekä 90-luvun alkupuolella suursuosiosta nauttinut r&b-trio Boyz 2 Men. Poikabändien ystäville onkin siis odotettavissa ysärinostalgiaa kerrakseen.

New Kids On the Block -yhtyeeseen kuuluvat Donnie Wahlbergin ohella Jordan Knight, Jonathan Knight, Joe McIntyre ja Danny Wood. Yhtyeeseen pyrki aikoinaan mukaan myös Donnien pikkuveli Mark Wahlberg, joka keikkaili ennen elokuvatähteyttään Marky Mark -nimisenä räppärinä. NKOTB teki paluun vuonna 2008 uudella The Block -albumillaan.