Aliona Vilani paljasti rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin paparazzit luulivat ikuistavansa Miami Beachilla bikineissä ammattitanssija Aliona Vilanin. Toisin kuitenkin kävi, sillä kuvattu neitokainen osoittautuikin vain Vilania muistuttavaksi tavikseksi. Nyt aito Aliona on kuitenkin saatu kuviin.

Aliona Vilani on päätynyt kuvaajien tähtäimiin lomaillessaan Miami Beachilla, jossa hän oli vesileikkien tiimellyksessä pudottaa vahingossa bikiniensä alaosan. Kaunotar kuitenkin huomasi vaaran ajoissa ja pelasti tilateen.

Venäläis-kazakstanilainen ammattitanssija Aliona Vilani tuli amerikkalaisille tutuksi sikäläisestä Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmasta. Vilani on erikoistunut salsaan, jazz- ja hip hop -tanssiin. 28-vuotiaan tanssijattaren ura alkoi jo 13-vuotiaana, kun hän alkoi opiskelemaan newyorkilaisessa tanssikoulussa.